0732 931 963

ReturnareReturul produselor se face in maximum 14 zile de la achizitionare. Clientul poate alege orice firma de curierat doreste pentru retur.

In cazul unui schimb/retur, taxele de transport revin in responsabilitatea clientului*.

(*) Exceptie fac situatiile speciale, cum ar fi defecte de fabricatie. 

Ordonanța de Urgență a Guvernului numărul 34/2014 privind legea returnării produselor prevede câteva excepții, ca urmare a faptului că unele produse sunt perisabile sau sensibile din punct de vedere al iginei. Astfel, iată tipurile de produse pe care nu le poți returna, chiar dacă le-ai cumpărat de la un magazin online:

  • produse sigilate din motive de igienă (lenjerie intimă etc);
  • produse personalizate (căni sau tricouri personalizate etc);

Restituierea contravalorii produsului se poate face fara invocarea unui motiv, atata timp cat produsul este in aceleasi conditii in care a fost primit (este obligatorie prezenta etichetelor si a ambalajului original). In coletul de retur trebuiesc adaugate factura/copia facturii produsului/produselor achizitionate, cat si CNP-ul si contul bancar in care se doreste restutuirea banilor. In lipsa unui cont bancar, banii se vor restutui in regim ramburs prin curier. In oricare dintre cele doua situatii, termenul maxim de restituire a banilor este de 30 de zile. 
Newsletter

Fii prima care primeste pe email noutatile Fashimo si cele mai hot promotii!