0732 931 963

Politica de confidentialitateConform cerinÅ£elor Legii nr. 677/2001 pentru protecÅ£ia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi libera circulaÅ£ie a acestor date, modificată ÅŸi completată ÅŸi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal ÅŸi protecÅ£ia vieÅ£ii private în sectorul comunicaÅ£iilor electronice, SC FASHIMO SRL  are obligaÅ£ia de a administra în condiÅ£ii de siguranţă ÅŸi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaÅ£i despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este pentru a personaliza conÈ›inutul È™i anunÈ›urile, pentru a oferi funcÈ›ii de reÈ›ele sociale È™i pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de reÈ›ele sociale, de publicitate È™i de analize informaÈ›ii cu privire la modul în care folosiÈ›i site-ul nostru. AceÈ™tia le pot combina cu alte informaÈ›ii oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeÈ›i să continuaÈ›i să utilizaÈ›i website-ul nostru, sunteÈ›i de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. De asemenea date cu caracter personal, cum ar fii, adresa, numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP vor fii folosite pentru facturare si printarea documentelor de transport.

Nu sunteÅ£i obligat(ă) să furnizaÅ£i datele, acestea fiind necesare in scopul facturarii si expedierii coletului, cat si in scopuri publicitare . Refuzul dvs. determină anularea comenzii in lipsa datelor necesare pentru expedierea coletului. 

InformaÅ£iile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator ÅŸi sunt comunicate numai următorilor destinatari: companiei de transport colete si companiei de advertising.

Daca nu doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC FASHIMO SRL nu bifati casuta de abonare la newsletter . Daca v-ati abonat deja la newsetter dar doriti sa nu mai primiti informatii cu privire la cele enumerate mai sus , in partea de jos a mail-ului primit bifati casuta de dezabonare newsletter .

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@fashimo.ro . De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaÅ£i cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit ÅŸi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepÅ£ional, în situaÅ£ia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).

 
Newsletter

Fii prima care primeste pe email noutatile Fashimo si cele mai hot promotii!