0732 931 963

Termeni si conditiiTERMENI SI CONDITII

 

1. Definitii TERMENI

SOCIETATE - Societatea Comerciala SC FASHIMO SRL, organizata in baza legii romane, denumita SOCIETATEA si/sau SC FASHIMO SRL in cele ce urmeaza;

SITE – Domeniul www.fashimo.ro si subdomeniile acestuia;

* Promotiile nu se cumuleaza

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR, MEMBRILOR si CLIENTILOR sai de catre SOCIETATE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SOCIETATII, catre UTILIZATOR, MEMBRU sau CLIENT, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SOCIETATE intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la SOCIETATE sau alte date privilegiate ale acesteia.

UTILIZATOR - Persoana fizica care vizualizeaza/acceseaza continutul site-ului;

MEMBRU - Persoana fizica care are creat si utilizeaza un CONT;

CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si PRODUSE, indiferent ca este sau nu si MEMBRU;

SERVICIU – Prezentarea comerciala a produselor aflate la vanzare si livrarea acestora conform comenzii electronice/telefonice facute pe SITE de catre Client;

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la anumite zone restrictionate ale SITE-ULUI prin care se face accesul la SERVICIU;

DOCUMENT – prezentul Termeni si Conditii;

CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

NEWSLETTER/INFORMARI - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor si/sau promotiilor desfasurate de catre SOCIETATE intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea SOCIETATII cu referire la informatiile continute de acesta.

2. Conditii Generale

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Site-ului, Continutului, Serviciului si Produselor de catre Utilizatori, Membri si Clienti, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Societate si acestia.

2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului si utilizarea Serviciului implica acceptarea in totalitate de catre Utilizator, Membru si Client a prezentului Termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica “Termenii si conditiile” valabile la momentul aparitiei neintelegerii intre parti si notificarii acestuia in scris catre Societate.

2.3. Accesul la produse se face prin accesarea site-ului public disponibil www.fashimo.ro sau telefonic la numarul afisat pe site.

2.4. Prin folosirea Siteului/Continutului/Produselor Utilizatorul, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Serviciului sau oricarui tert cu care SOCIETATEA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

 • 2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Produse/Serviciu, alte servicii oferite de FASHIMO prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor, informarilor si/sau comunicarilor din partea SOCIETATII de orice natura (electronic, telefonic, etc);
 • 2.5.2. SC FASHIMO SRL va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
 • 2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze SC FASHIMO SRL la adresa de email disponibila in site sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la SC FASHIMO SRL destinate acestui scop.

2.7. Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de SC FASHIMO SRL.

2.8.  In cazul in care Clientul isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, si doar inainte de confirmarea livrarii si predarea pachetului catre transportator, SC FASHIMO SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2.9. Acest Site este adresat Utilizatorilor si Membrilor care au cel putin 18 ani, care folosesc cu buna credinta site-ul si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre SOCIETATE, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii.

2.10. Posibilitatea de a comanda online sau telefonic este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Prin utilizarea serviciului sau deschiderea unui cont, persoana declara faptul ca intruneste toate conditiile susmentionate.

3. Continut site

3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, fotografii, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SC FASHIMO SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2. Utilizatorului, Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de SC FASHIMO SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului www.fashimo.ro , indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SOCIETATII asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al SC FASHIMO SRL.

3.3. Orice continut la care Utilizatorul, Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SOCIETATE si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea SC FASHIMO SRL cu referire acel continut.

3.4. Utilizatorul, Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului Document.

3.5. In cazul in care SC FASHIMO SRL confera Utilizatorului, Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul, Membrul sau Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SC FASHIMO SRL pentru respectivul Utilizator, Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

3.6. Niciun continut transmis catre Utilizator, Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SC FASHIMO SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului SC FASHIMO SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. Contact

4.1. SC FASHIMO SRL publica pe site datele corecte de identificare si contactare de catre Utilizator, Client sau Membru.

4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al Serviciului oferit de site-ul www.fashimo.ro, Membrul sau Clientul permite automat SC FASHIMO SRL sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea SC FASHIMO SRL de a contacta Utilizatorul, Membrul sau Clientul.

4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate SC FASHIMO SRL se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului, Membrului sau Clientului si SC FASHIMO SRL, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea SC FASHIMO SRL in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, telefon sau prin anunturi pe site.

4.5. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

5. Newslettere/informari

5.1. In momentul in care Clientul sau Membrul trimite o comanda/isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau informari din partea SC FASHIMO SRL.

5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sauinformarilor, pot si vor fi folosite de catre SC FASHIMO SRL in limitele politicii de protectie a datelor personale.

5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau informarilor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

 • 5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau informari primite.
 • 5.3.2. Prin contactarea SC FASHIMO SRL, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau informarilor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Document.

5.5. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau informari cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau informari, fara nici un angajament ulterior din partea SC FASHIMO SRL sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6. Protectia datelor personale

6.1. Societatea colecteaza date cu caracter personal (nume, prenume, adresa de livrare, numar de telefon, adresa de email si CNP) pe paginile site-ului www.fashimo.ro cu acordul voluntar al Membrului si al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau informari periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

Prin crearea unui Cont, fiecare Membru/Client si-a exprimat consimtamantul ca SC FASHIMO SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la SOCIETATE, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

 • a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate la un moment dat;
 • b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Oricare Membru/ Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre SC FASHIMO SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre SC FASHIMO SRL a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

6.2. SC FASHIMO SRL poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre SC FASHIMO SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Membrilor, Clientilor sau Utilizatorilor sai sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea SC FASHIMO SRL si/sau al eventualilor terti cu care SC FASHIMO SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

6.3. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru Document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

6.4. Pentru exercitarea drepturilor cf art. 6.3, Clientul sau Membrul se va adresa SC FASHIMO SRL , conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

6.6. Protectia datelor personale se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. SC FASHIMO SRL nu raspunde pentru masurile de confidentialitate practicate de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

6.7. SC FASHIMO SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publice, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului unui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

6.8. Exceptie de la prevederile art. 6.7 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

6.9. SC FASHIMO SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

6.10. SC FASHIMO SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

7. Politica de vanzare online

7.1. Accesul la serviciu

7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Utilizator; Utilizatorul poate deveni Membru prin crearea voluntara a unui Cont.

7.1.2. Prin accesul la serviciu, Utilizatorul, Membrul si Clientul accepta voluntar si in totalitate prevederile Documentului.

7.1.3. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel SC FASHIMO SRL. Acest drept poate fi exercitat in orice moment si nu este necesara notificarea Clientului in acest sens.

7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont.

7.2. Produse si servicii

7.2.1. SC FASHIMO SRL publica pe site informatii despre produsele sau promotiile practicate de catre acesta intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul siteului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

7.2.3. SC FASHIMO SRL poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

7.2.5. Tarifele afisate pe site, taiate de o linie, semnifica pretul actualizat in oferte la un moment dat de catre Societate, au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul de comanda. SC FASHIMO SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura. In cazul in care produsul/unul dintre produsele livrate este returnat de catre Client, acesta trebuie insotit de documentele primite impreuna cu comanda initiala.

7.2.7. Toate informatiile de vanzare folosite pentru descrierea produselor, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri, etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC FASHIMO SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. SC FASHIMO SRL poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre potentialii sai clienti.

7.2.8. In imaginile produselor, SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor.

7.3. Comanda online

7.3.1. Clientul poate efectua comenzi pe site pentru produsele comercializate la un moment dat.

7.3.2. Prin finalizarea comenzii pe site, Clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui Document si Comanda Emisa.

7.3.3. Prin finalizarea Comenzii Emise, Clientul consimte ca SC FASHIMO SRL are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de SC FASHIMO SRL (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata in cel mult 3 (trei) zile lucratoare, aceasta este anulata automat de sistem. Clientii accepta ca SC FASHIMO SRL nu poate fi fortata sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.

7.3.4. SC FASHIMO SRL va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • 7.3.4.1. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • 7.3.4.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea SC FASHIMO SRL;
 • 7.3.4.3. inregistrarea a mai mult de doua livrari consecutive esuate catre acelasi Client;
 • 7.3.4.4. pentru orice alte motive considerate obiective de catre Societate.

7.3.6. In cazul in care unele produse comandate de catre Client si confirmate a fi livrate nu sunt disponibile, SC FASHIMO SRL va informa clientul asupra acestui fapt in maxim 3 zile lucratoare de la data confimarii comenzii.

7.3.7. O Comanda Emisa nu poate fi modificata dupa ce a fost confirmata in termenul mentionat.

7.3.8. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea SC FASHIMO SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.3.9. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

7.4. Comanda telefonica

Clientul/Membrul poate efectua comenzi telefonice la numarul de telefon afisat pe site. Prin comanda efectuata telefonic, Clientul sau Membrul accepta implicit, in totalitate si voluntar, prezentul Termeni si Conditiile.

7.5. Plata produselor comandate

7.5.1.Modul de plata este Rambursul, respectiv, plata la livrarea produselor comandate. 
Costul final al produselor din Comanda Emisa este compus din costul produselor comandate plus costul transportului.

7.5.2.Costul transportului difera in functie de transportatorul ales de Client la efectuarea comenzii.

7.5.3.Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost.

7.5.4.Costul livrarii prin curier este de 15 lei atat in tara cat si in Bucuresti.

7.6. Contract si finalizare

7.6.1. SC FASHIMO SRL va transmite catre Client documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client prin intermediul curierului care va incasa costul total al livrarii (costul produselor plus transportul).

7.6.2. SC FASHIMO SRL faciliteaza informarea Clientului asupra stadiului in care se afla comanda sa.

7.6.3. Documentele care atesta livrarea catre Client a produselor comandate si receptionarea contravalorii produselor comandate, devin Contract onorat.

7.7. Transport

7.7.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la SC FASHIMO SRL, este efectuata prin intermediul firmelor de curierat rapid GLS si Fan Curier.

7.7.2. Livrarile se vor efectua, in 1-2 zile* lucratoare de la data confirmarii livrarii catre Client.

7.7.3.In cazul sesizarilor de intarziere a livrarii peste termenele mentionate, SC FASHIMO SRL va cauta si va informa Clientul cu privire la cea mai posibila noua data a livrarii.

7.8. Calitate si garantii

7.8.1. In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

7.8.2. In cazul in care SC FASHIMO SRL nu poate onora comanda din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care SC FASHIMO SRL ia la cunostinta despre acest caz.

7.8.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.7.2, SC FASHIMO SRL va informa Clientul prin E-mail si/sau telefon si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita anularea comenzii.

7.9. Returnarea produselor

7.9.1. Clientul poate returna produsele achizitionate si platite, in urmatoarele situatii:

 • 7.9.1.1. Produsele au fost livrate/facturate gresit
 • 7.9.1.2. Produsele prezinta defecte de fabricatie
 • 7.9.1.3. Produsele au specificatii eronat comandate de catre Client;
 • 7.9.1.4."Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 24 de ore de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

7.9.2. Clientul se obliga sa notifice SC FASHIMO SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin intermediul formularului aflat pe site pe pagina returnari sau la telefon, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produselor cu mentionarea expresa a cauzelor returnarii.

7.9.3. Clientul care a notificat SC FASHIMO SRL conform art 7.9.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile lucratoare, in caz contrar, SC FASHIMO SRL considerand cererea nefondata/invalida poate refuza returul.

7.9.4. Clientul nu va putea returna produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:

 • 7.9.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.9.1.
 • 7.9.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.9.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 24 de ore prevazute conform art 7.9.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
 • 7.9.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.9.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
 • 7.9.4.4. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Societatea isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele de lenjerie intima. Clientul va fi informat daca un produs este returnabil sau nu pe pagina de prezentare a acestuia. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca parte a produsului.

7.9.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 de zile de la confirmarea returului. Returnarea se face in cont bancar indicat de Client sau prin intermediul transportatorului care a facut livrarea dupa cum urmeaza:

 • 7.9.5.1. Clientul trimite produsul/produsele catre SOCIETATE prin orice firma de curierat doreste;
 • 7.9.5.2. Societatea nu are nicio obligatie de plata catre transportator la primirea coletului retur trimis de Client.

7.9.6. In cazul inlocuirii produsului cu un alt produs, conform 7.9.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.9.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.9.1.3, iar SC FASHIMO SRL nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.9.5.

7.9.8. Contravaloarea serviciilor pentru transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.9.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.9.1.1; 7.9.1.2.

8. Frauda

8.1. SC FASHIMO SRL nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

8.3. SC FASHIMO SRL declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele SC FASHIMO SRL.

8.4. Clientul sau Membrul va informa SC FASHIMO SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

8.5. SC FASHIMO SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

8.6. Comunicarile realizate de catre SC FASHIMO SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (exemplu, e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau SC FASHIMO SRL. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • 8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.
 • 8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre SC FASHIMO SRL catre Membru / Client.
 • 8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul.
 • 8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre SC FASHIMO SRL catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

9. Limitare de responsabilitate

9.1. SC FASHIMO SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre SC FASHIMO SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii SC FASHIMO SRL, conform detaliilor de contact, astfel incat SC FASHIMO SRL sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

9.3. SC FASHIMO SRL nu garanteaza Membrului sau Clientului dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al SC FASHIMO SRL .

9.4. SC FASHIMO SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

9.5. SC FASHIMO SRL este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al SC FASHIMO SRL , atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

9.6. SC FASHIMO SRL nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 • 9.6.1. produsele vor fi potrivite cerintelor clientului (marime, culoare, etc)
 • 9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel
 • 9.6.3. produsele/serviciile obtinute contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului
 • 9.6.4.respectarea termenului de livrare si al celorlalte obligatii ce decurg din prestarea serviciului de transport (telefon, SMS, intalnirea personala, etc)

9.7. In limita prevederilor prezentului Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre Utilizator, Client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

10. Forta majora si cazul fortuit

10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

11. Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-urilor si/sau al oricarui continut trimis de catre SC FASHIMO SRL Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile actualului "Termeni si conditii".

11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC FASHIMO SRL se va rezolva pe cale amiabila.

11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru/Client si SC FASHIMO SRL, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul SC FASHIMO SRL , in conformitate cu legile romane in vigoare.

11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Dispozitii finale

12.1. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, SC FASHIMO SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

12.3. SC FASHIMO SRL isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Prelucrare date cu caracter personal: S.C. SC FASHIMO S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 2372.

(* exceptie fac urmatoarele situatii:

 • - conditii meteorologice nefavorabile;
 • - intarzieri datorate firmelor de transport;
 • - comenzile efectuate la produse indisponibile momentan in stoc).Newsletter

Fii prima care primeste pe email noutatile Fashimo si cele mai hot promotii!